Smart kille

Moderatorer: Tobbe H, Admin

jonte
Inlägg: 464
Blev medlem: ons maj 21, 2008 10:13 pm
Kontakt:

Smart kille

Inlägg av jonte » tis jun 16, 2015 8:39 pm

I England så finns det en park med karuseller och djur. En djurpark med tivoli. Detta är helt sant.. Dom hade en stor parkering där det var en kille som parkera bussar bilar under 20 år han sålde biljetter parkera bilar m.m. Allt var bara som det skulle inga problem. Han visa var dom skulle parkera och tog betalt för det.

Det gorde han i 20 år. Men en dag var han inte på jobb. Djurparken tog kontakt med kommunen och sa att det finns inte någon på jobb som tar hand om bilar och bussar som visar var dom ska parkera. Kommunen svara vi har ingen som jobbar där på den parkeringen är inte det Ni på parken som har den saken?. Då starta dom att kolla han var bara där jobba åt ingen utom sig själv.

Det visade sig att han den killen hade en egen biljettautomat bara jobba på och under 20 år tog han betalt för alla som parkera till denna nöjespark.
Han bara jobba på och sålde parkering INGEN kolla vem han var och jobba för. Nu har dom kollat och har räknat att han tagit in en stor summa ca 40-60 miljoner för han har sålt annat som souvenirer och annat. JA JISSES.

Det fina är att ingen vet vad han heter eller vem han är. Han blev bara borta en dag. Kvar är en massa t-shirts och en sockervaddmaskin. Var han är det vete tusan sa polisen i staden och skratta. Hoppas han smiler åt allt.

Han blev nog rik den killen utan karuseller och hoppslott. Ja så kan man göra.
Jonte Yonteria.

Användarvisningsbild
Tobbe H
Site Admin
Inlägg: 2818
Blev medlem: tis jan 02, 2007 11:57 am
Ort: Borlänge
Kontakt:

Re: Smart kille

Inlägg av Tobbe H » tis jun 16, 2015 10:29 pm

He He HE !!! Smart Kille - nästan som på film !
MVH
T I V O L I - T O B B E

Skriv svar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst